Ingrediente: Foi: - oua 9 buc - zahar 9 lg - faina 7 lg - nuca de cocos 3 lg - cacao 1 lg
Crema: - budinca de vanilie 2 plicuri - lapte 600 ml - margarina 1/2 pac - zahar 12 lg - esenta de vanilie
zaharul caramel: - zahar 300 g - apa 100 ml
Decor ciocolata alba 100g
Preparare:
Etapa 1: foi: Se separa ouale ,albusurile se bat cu 6 lg de zahar pana se fac spuma iar galbenusurile cu 3 lg de zahar .Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina cernuta si nuca de cocos .Compozitia obtinuta se imparte in 3.O parte o coloram cu cacao iar doua raman albe.
Etapa 2: Le coacem pe hartie de copt. Foile albe coapte si racite le glasam pe o fata cu zaharul caramel si le lasam sa se intareasca.
Etapa 3: Intre timp preparam budinca din ingredientele de mai sus iar dupa ce s-a racit adaugam margarina Rama si spumam cu mixerul.
Etapa 4: Asamblam prajitura astfel :punem prima foaie cu caramelul in sus adaugam o parte de crema, foaia de cacao iar crema si ultima foaie cu caramelul in interior.
Etapa 5: Deasupra ungem cu un strat de crema si radem ciocolata alba . Se lasa la frigider cateva ore si se portioneaza dupa preferinta .
md-329896p536184
md-329896p536184
md-329896p536184
md-329896p536184
md-329896p536184
md-329896p536184
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.