1 ou 4 linguri de zahăr 1 esență de vanilie 50 g unt 1 linguriță rasă de amoniac făină cât cuprinde (între 30 și 60 de g)
Preparare
Le servim ca atare cu șampanie sau le folosim în deserturi care nu necesită coacere, precum trifle, tiramisu etc. Se fac din ingrediente pe care sigur le ai în casă, simplu și cu minimum de efort.
Se freacă bine oul cu zahărul. Se adaugă untul, amoniacul stins, se amestecă bine. Apoi se adaugă făină treptat, cât să se formeze un aluat de o consistență potrivită pentru întins.
Se întinde bine aluatul și se taie forme lunguiețe. Se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dau la foc mic, în cuptorul preîncălzit , timp de aproximativ 25 de minute.
De obicei, se servesc după 1-2 zile, când se frăgezesc.
43929468_m-e1457358185613
43929468_m-e1457358185613
43929468_m-e1457358185613
43929468_m-e1457358185613
43929468_m-e1457358185613
43929468_m-e1457358185613
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.