Pentru crustă şi topping 2 căni făină 1 cană fulgi ovăz ⅔ cană zahăr brun 1 linguriţă scorţişoară ¼ linguriţă nucşoară 20 linguri unt tare
Pentru umplutura de piersici 1 cană zahăr granulat 120 g cremă brânză, moale 2 ouă ¼ cană lapte ¼ cană făină ½ linguriţă esenţă vanilie sare 4-5 căni piersici, curăţate de coajă şi tăiate bucăţi Cea mai simplă prăjitură cu piersici – Mod de preparare
Încinge cuptorul. Într-un vas mediu, amesteci făina, fulgii de ovăz, zahărul, scorţişoara, nucşoara. Amestecă această compoziţie cu untul până obţii o compoziţie sfărâmicioasă.
Păstrează 2 căni din acest amestec pentru topping, iar restul îl pui într-otavă tapetată şi presezi. Lasă în cuptor 10 minute.
Între timp, amestecă zahărul cu crema de brânză până se face o compoziţie moale şi omogenă, încorporează ouăle bătute, laptle, făina, esenţa de vanilie şi sare. Încorporează cu grijă şi piersicile. Scoate tava din cuptor şi toarnă cu grijă umplutura. Pune deasupra restul de amestec sfărâmicios şi mai laşi la copt 32-35 de minute sau până se încheagă umplutura.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.