Ingrediente: 250 ml apa (fiarta, calda) 6 linguri de miere 2 linguri de zahar 2 linguri de ulei 5 linguri faina de grau 1,5 lingurita bicarbonat de sodiu sare - un varf de cutit Mod de preparare: Intr-o bol se toarna apa calda, se adauga mierea, zaharul, un varf de cutit de sare si uleiul. Se amesteca cu grija.Peste ingrediente se cerne faina, apoi se adauga bicarbonatul de sodiu. Se amesteca pana la omogenizare. Aluatul trebuie sa fie fara cocolase si un pic mai subtire decat aluatul pentru clatite. In acest aluat se pot adauga fructe uscate si nuci.Aluatul se toarna in forme.Briosele se coc timp de 20 de minute, la tempeartura de 200 de grade C.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.