Pentru aluat 5 ouă 180 g zahăr pudră 1 plic zahăr vanilat 160 g făină 20 g cacao 1 plic praf de copt
Pentru umplutură 250 g căpșuni 100 g afine 500 g frișcă 2 plicuri întăritor de frișcă 2 plicuri zahăr vanilat 200 g ciocolată neagră, pentru ornat
Mod de preparare
Bați spumă albușurile cu zahărul pudră. Separat, bați și gălbenușurile cu zahărul vanilat, apoi le amesteci și presari făina cernută, cacaua și praful de copt. Tapetezi o tavă rotundă și torni aluatul. Dai blatul la cuptorul preîncălzit, aproximativ 45 de minute.
Între timp, pregătești crema din frișca bătută cu zahărul vanilat și întăritorul de frișcă. Păstrezi 2 linguri de cremă, iar în ce rămâne adaugi jumătate din cantitatea de căpșuni și afine, tăiate în două.
Separat, topești ciocolata pe baie de aburi. Când este gata blatul, îl tai în două felii. Prima felie o așezi pe un platou, apoi întinzi frișca întărită și fructele. Peste ele așezi a doua felie de blat şi întinzi frișca rămasă, peste care torni ciocolata topită și presari restul de fructe.
tort-cu-capsuni-si-fructe-de-de-padure-580x400
tort-cu-capsuni-si-fructe-de-de-padure-580x400
tort-cu-capsuni-si-fructe-de-de-padure-580x400
tort-cu-capsuni-si-fructe-de-de-padure-580x400
tort-cu-capsuni-si-fructe-de-de-padure-580x400
tort-cu-capsuni-si-fructe-de-de-padure-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.