Ingrediente 140g de unt, foarte moale 140g de zahăr brun 3 ouă medii 100g de făină amestecată cu 1/2 linguriţă praf de copt 25g de amidon sau praf pentru cremă de vanilie
PENTRU DECOR 600g de zahăr pudră, cernut 6 linguri de apă sau 3 linguri de apă şi 3 de suc de lămâie, strecurat colorant alimentar verde şi roz flori decorative de zahăr (se găsesc la Kaufland) violete şi petale de trandafir glasate (se găsesc la magazinul À la Reine Astrid, str. Ion Mihalache nr. 92) Mod de preparare 1. Se încălzeşte cuptorul la 190º C/gaz 5. Se aranjează cele 24 de hârtii pentru brioşe într-o tavă de copt. Se bat laolaltă toate ingredientele pentru blat, timp de două minute, până când se obţine o compoziţie omogenă. Se împarte compoziţia în formele de hârtie, astfel încât să fie pe jumătate pline, apoi se dă la cuptor 12-15 minute până când cresc şi devin aurii. Se lasă la răcit pe un stativ de metal. 2. Se amestecă zahărul pudră cu apa, până când se obţine o consistenţă omogenă. Se ung cu acest amestec opt prăjiturele. Restul de glazură se împarte în două şi se colorează, una verde deschis şi cealaltă roz deschis. Apoi se ung câte opt prăjituri cu glazură din fiecare culoare. Prăjiturile albe se decorează cu violete glasate, cele roz şi cele verzi cu flori de zahăr. Se lasă deoparte să se întărească. Se păstrează 2-3 zile într-un recipient care se închide bine, la rece.
34c518c
34c518c
34c518c
34c518c
34c518c
34c518c
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.