blat : 14 oua, 14 linguri zahar, 10 linguri faina, 4 linguri cacao, sare. sirop : 1 l apa, 250 g zahar, 1 esenta de rom. crema : 400 g unt, 100 g zahar pudra, 2 linguri cacao, 1 esenta de rom. strat de frisca : 1 kg frisca naturala, 100 g zahar pudra, 1 esenta de vanilie. decor : 300 g fondant de cacao blat : Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, galbenusurile cu sare. Se amesteca si se adauga faina si cacaua. Se pune intr-o tava unsa si se coace 30-35 min la 180 grade. Pentru sirop se amesteca ingredientele. Pentru crema se amesteca ingredientele. Cand blatul e gata se taie in patrate. Se scufunda in sirop apoi se lasa sa se scurga. Se incalzeste fondantul. Se pune pe fiecare bucata de blat si se lasa sa se raceasca. Se face cate un oval din crema de cacao cu un pos pe fiecare bucata. Se bate frisca cu restul ingredientelor si se pune cate un mot pe fiecare prajitura. Se lasa la rece cateva ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.