250 ml frişcă 60 g zahăr vanilat 400 g mascarpone 8 linguri lapte 1 pachet pişcoturi 100 ml cafea (răcită) 500 g caise decojite sau din compot 3 linguriţe cacao (sau nes) Tiramisu cu caise – Mod de preparare
Baţi frişca împreună cu zahărul vanilat până se întăreşte. În alt recipient, amesteci crema de mascarpone cu laptele şi o încorporezi în frişcă, de jos în sus, apoi o dai la rece.
Faci cafea tare şi o laşi să se răcească. Aşezi bucăţele de pişcoturi, trecute rapid prin cafeaua rece, în boluri transparente sau în pahare. Deasupra pui un strat din amestecul de frişcă şi mascarpone, felii de caise, iar bucăţele de pişcoturi, trecute rapid prin cafea, cremă, caise, pişcoturi însiropate şi termini cu un strat de cremă. Presari cacaua sau nesul şi serveşti rece.
tiramisu-cu-caise-580x400
tiramisu-cu-caise-580x400
tiramisu-cu-caise-580x400
tiramisu-cu-caise-580x400
tiramisu-cu-caise-580x400
tiramisu-cu-caise-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.