Ingrediente:
- 200 g ciocolata neagra
- 125 g unt la temperatura camerei
- 200 g zahar
- 4 oua
- 4 linguri de faina
crema ganache:
- 300 g ciocolata amaruie
- 300 ml frisca lichida,
- 1 lingura cu unt
Preparare:
Etapa 1: Se topeste untul cu ciocolata pe foc mic, apoi se adauga galbenusurile frecate, se adauga faina amestecata cu zaharul si la urma albusurile batute cu un varf de cutit de sare.
Etapa 2: Albusurile se amesteca foarte usor in
compozitie.Se toarna totul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 25 de minute la 200 grade C.
Etapa 3: Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida la baia de abur,dupa care se lasa la rece 5 ore. Se bate cu mixerul pina rezulta o crema pufoasa.
Etapa 4: Se adauga lingura de unt si esenta de
migdale.Se umple prajitura.