1 ou 290 g zahar 150 ml unt topit 300 ml lapte cald 350 g faina O lingura bicarbonat 3 linguri gem 2 linguri extract de vanilie 3 linguri cacao Esenta de rom 300 g visine fara samburi
Mod de preparare
Se mixeaza oul, zaharul si extractul de vanilie, pana se albeste compozitia. Se adauga cate putin unt topit, alternand cu laptele cald si faina pusa cate putin. Se pune si bicarbonatul si se mixeaza totul bine, apoi se pune gemul, cacaua, esenta si se mixeaza totul pana se fac basici. Se adauga visinele fara samburi, apoi se pune aluatul forme de briose, umplute aprox 2/3. Se baga la cuptorul incins la 180 grade pentru aprox. 25-30 min.
media_140498169386157200
media_140498169386157200
media_140498169386157200
media_140498169386157200
media_140498169386157200
media_140498169386157200
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.