Ingrediente Blat: 5 albusuri 150 g nuca de cocos 5 linguri apa rece 200 g zahar 70 g faina Stratul de ciocolata 200 g ciocolata 30 g cacao 3 lingurite ness 80 ml frisca lichida Crema de vanilie: 1 plic creme ole de vanilie 300 ml frisca lichida 200 ml lapte Decor: ciocolata rasa
Mod de preparare Batem albusurile spuma cu un praf de sare si zahar pana devine o spuma tare.
Adaugam apa rece, nuca de cocos si faina cernuta.
Tapetam o tava cu folie si dam la cuptor 25 de min(testul scobitorii)
Pentru stratul de ciocolata punem toate ingredientele pe foc sau baie de aburi si amestecam pana devine ca o crema.
O intindem peste blatul racit.
Pentru crema de vanilie punem toate ingredientele intr-un bol si mixam pana se intareste.
O intindem si pe ea peste prajitura,radem ciocolata(eu am pus si bucati mari de ciocolata) si dam la frigider pentru cateva ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Hristos a inviat!