Pentru blat: 5 oua, 5 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri suc de kiwi. Pentru crema: 3 foi gelatina, 200 gr branza de vaci, 150 gr zahar, 6 linguri zeama de lamaie, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 2 albusuri, 2 - 3 fructe de kiwi Pentru crema inmoi gelatina in 2 linguri apa rece, apoi o pui la foc mic, fara sa fiarba, pana se dizolva. O lasi sa se raceasca. Intru-un vas mixezi branza bine scursa cu zaharul, zeama si coaja de lamaie. Adaugi gelatina si albusurile batute spuma. Bati galbenusurile cu zaharul si le amesteci usor cu albusurile batute spuma tare. Adaugi sucul de kiwi si faina in ploaie, amestecand usor, de jos in sus. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o introduci in cuptorul preincalzit circa 15 minute. Rastorni apoi blatul pe un servet, rulezi cu tot cu hartie si il lasi sa se raceasca. Cureti fructele de kiwi, le tai felii sau cuburi, dupa preferinta. Desfaci blatul, desprinzi hartia, intinzi crema pe blat, presari feliile de kiwi si rulezi. Se lasa la rece cateva ore inainte de servire.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.