2 oua 4 linguri zahar 4 linguri faina 2 linguri lapte 1 lingurita praf de copt un varf cutit sare Umplutura:
3 mere 1 portocala 1 lingurita cu varf amidon 2 linguri zaha Pentru ornat aprox 50 ml frisca; O lingura unt pentru uns formele
Mod de preparare minitarte cu mar si portocala:
Mixam albusurile spuma cu un varf de sare, adaugam apoi zaharul si mixam 2-3 minute. Urmeaza galbenusurile si laptele mixand dupa fiecare. La final incorporam faina si praful de copt. Ungem cele 6 forme cu unt si tapetam cu faina. Umplem formele in mod egal cu compozitia de mai sus si le asezam intr-o tava pe care o dam la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 20 min. In acest timp pregatim umplutura: - spalam si curatam merele si le taiem cubulete intr-un vas - peste mere punem zaharul, coaja rasa de la portocala, sucul si pulpa de portocala - punem pe foc si lasam sa fiarba cateva minute pana se inmoaie putin merele - amidonul il amestecam cu putina apa rece, luam din sucul lasat de mere 2 linguri si il amestecam cu amidonul pe care il turnam apoi peste mere - lasam pe foc pana se ingroasa, amestecand sa nu se prinda de fundul vasului Tartele le rasturnam fiecare pe cate o farfurioara si le umplem cu aceasta umplutura. Ornam cu frisca.
11766_3_1389009592
11766_3_1389009592
11766_3_1389009592
11766_3_1389009592
11766_3_1389009592
11766_3_1389009592
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.