Aluat: 500 g faina 80 g zahar 1 lingurita miere 50 g unt 1 si 1/2 lingurita drojdie uscata 2 oua 150 ml lapte 4 linguri ulei sare vanilie Umplutura: 500 g branza 200 ml frisca lichida(in functie de cat e de uscata sau cremoasa branza, aceasta cantitate poate varia. Puneti mai putin la inceput si daca crema mai „cere” lichid mai adaugati dupa aceea) 200 g zahar 2 oua esenta de rom
Mod de preparare Pachetele cu branza:
Aluat:
Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut, pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata. Punem maiaua in cuva masinii de paine, adaugam peste ouale, zaharul, untul, uleiul si vanilia, laptele ramas si faina cate putin. Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem un aluat elastic.
Lasam la crescut 1 ora, pana isi dubleaza volumul.
Intre timp pregatim umplutura de branza:
Mixam branza impreuna cu restul ingredientelor,pana obtinem o crema pufoasa dar ferma.
Tehnica de „impachetare” a aluatului am vazut-o candva tot la Laura. Mi-a placut tare mult si mi-am zis ca ar fi cazul sa o adopt acum.
pariziene-cu-branza-1
pariziene-cu-branza-1
pariziene-cu-branza-1
pariziene-cu-branza-1
pariziene-cu-branza-1
pariziene-cu-branza-1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.