Baza 3 cani cereale 280 g bezele 80 g unt 1 cana Nutella
Glazura jumatate de cana de fulgi de ciocolata 1 cana Nutella
MOD DE PREPARARE: Intr-un vas adanc se pun bezelele si untul si se baga in cuptorul cu microunde timp de un minut, ca sa se topeasca. Dupa ce sunt amestecate, se adauga si cana de Nutella si se omogenizeaza. Amestecul obtinut se toarna peste cereale si se amesteca din nou foarte bine. Compozitia obtinuta se intinde uniform intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau folie de aluminiu.
Pentru glazura: Fulgii de ciocolata si Nutella se amesteca impreuna si se baga la cuptorul cu microunde pentru un minut, ca sa se topeasca. Cand e gata, se toarna peste blatul din tava. Se tine la frigider cateva minute, ca sa se intareasca si glazura. Pofta buna!
8
8
8
8
8
8
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.