400 g miez de pepene galben 500 ml frisca lichida 4 linguri cu zahar pudra 2 pliculete zahar vanilat 1-2 linguri cu suc de lamaie
Pentru decor: ciocolata neagra topita in frisca
Mod de preparare: Mixam pepenele galben cu blenderul pana obtinem un piure. Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. La sfarsit adaugam sucul de lamaie. Incorporam piureul de pepene in frisca batuta, amestecand usor cu o spatula. Crema astfel obtinuta o punem intr-un vas cu capac si o dam la congelator. Dupa aproximativ o ora cand a inceput sa inghete, scoatem vasul din congelator si amestecam cu mixerul pentru a nu se forma ace de gheata. Operatia se repeta la interval de aproximativ 50 de minute, cel putin de trei ori. La servire, ornam cu ciocolata topita.Sa va fie de folos!
8
8
8
8
8
8
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.