180 gr zahar , 100ml apa, 130 gr unt gras, 250 gr lapte praf, 50 gr cacao, 2 lingurite esenta de rom. Umplutura - 80 gr nuci coapte , 30 gr stafide 1. Stafidele se pun in esenta de rom pentru 2 ore.
2. Laptele praf se amesteca cu cacao.
3. Punem intr-o cratita apa , zaharul si amestecam. O punem pe foc si lasam la fiert 5 min, amestecand periodic.
4. Vom obtine o compozitie asemanatoare siropului.
5. Adaugam untul si amestecam pana se topeste . 6. Se toarna peste cacao si lapte praf apoi amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
7. Adaugam nuca , stafidele impreuna cu romul si amestecam usor.
8. Compozitia formata se toarna intr-o tava tapetata cu folie alimentara si intidem uniform. Peste ciocolata se adauga folie alimentara .
9. Se lasa sa se intareasca, cca 3 ore apoi se portioneaza.
ciocolata-de-casa
ciocolata-de-casa
ciocolata-de-casa
ciocolata-de-casa
ciocolata-de-casa
ciocolata-de-casa
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.