5 piersici 300 g zahăr 5 ouă 200 ml lapte 100 ml ulei 10 linguri făină 2 plicuri zahăr vanilat 1 praf de sare
Mod de preparare
Separi gălbenușurile de albușuri. Mixezi gălbe-nușurile cu 150 g de zahăr până capătă o consistenţă cremoasă. Torni uleiul în fir subţire și amesteci până se omogenizează. Încorporezi făina, laptele și zahărul vanilat. Torni compoziţia într-o tavă tapetată și așezi din loc în loc bucăţi de piersică. Dai tava la cuptor 10-15 minute. Baţi albușurile spumă tare cu restul de zahăr și un praf de sare, întinzi peste prăjitură și dai din nou tava la cuptor până se rumenește bezeaua.
prajitura-cu-piersici-si-bezea-580x400
prajitura-cu-piersici-si-bezea-580x400
prajitura-cu-piersici-si-bezea-580x400
prajitura-cu-piersici-si-bezea-580x400
prajitura-cu-piersici-si-bezea-580x400
prajitura-cu-piersici-si-bezea-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.