200 ml smanana 300 ml frisca 200 g iaurt 100 g alune 3 linguri zahar 1 plic ness MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu alune si cafea:
Intr-o tigaie adaugam zaharul si il caramelizam putin avand grija sa nu se arda,adaugam alunele tocate marunt si amestecam putin,adaugam smantana si lasam pe foc pana ce se ingroasa ca un sos subtire, amestecam continuu.
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care amestecam cu plicul de ness,iaurtul si frisca mixata,Adaugam putina zeama de lamaie si dam la congelator cateva ore
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.