500 gr faina 140 gr unt sau margarina la temperatura camerei 3 lg zahar 2 oua coaja rasa de lamaie 2 lgt amoniac stins cu zeama de lamaie gem pentru umplut (eu am pus gem de caise ) Amestecam toate ingredientele si facem o coca pe care o intindem pa masa presarata cu faina . (mie mi s-a parut prea tare coca rezultata asa ca am mai adaugat si o lingura cu varf de smantana si mai framantat putin) Decupam floricele din aluat. La jumatate din ele le decupam si mijlocul cu o forma mai mica. Punem intai la copt floricele pline in tava tapetata cu hartie de copt iar apoi le dam la cuptorul preincazlit. Procedam la fel si ce cele decupate la mijloc. Lipim floricele de aluat racite cate doua si apoi le pudram cu zahar.
DSC_0976
DSC_0977
DSC_0978
DSC_0979
DSC_0976
DSC_0977
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.