1 kg lapte,400 g zahar,3 cescute cafea concentrata,300 g frisca,vanilie. Inghetata de cafea are un gust excelent si este usor de preparat. Se fierbe laptele cu putina vanilie (baton). Se ia de pe foc si se amesteca cu zaharul si cafeaua. Cand s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la inghetat. Din cand in cand mai amestecati in inghetata de cafea, pentru ca sa nu se formeze un bloc compact de gheata.
78760743_DYCXAOS3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.