Freci drojdia cu o linguriță zahăr, adaugi puțin lapte cald și două linguri de făină. Când s-au omogenizat, lași maiaua să crească, după care o încorporezi în restul de făină cernută. Pui gălbenușurile, un praf de sare, untul topit și răcit, uleiul și zahărul vanilat. Dizolvi zahărul rămas în lapte cald și-l torni în compoziție, frământând energic până când obții un aluat moale. Îl lași să crească până își dublează volumul.
Macini nucile și le amesteci cu zahărul și scorțișoară după gust. La final adaugi albușurile bătute spumă tare cu un praf de sare. Întinzi aluatul și-l decupezi pătrate de 10×10 cm, pui umplutura și lipești marginile. Așezi pachețelele într-o tavă tapetată și le dai la cuptor până se rumenesc.
Pentru glazură, amesteci zahărul pudră cu esența de vanilie, zeama de lămâie și apă cât să obții o pastă, pe care o întinzi peste pachețele.
7
7
7
7
7
7
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.