Ciocolata si untul se topesc la bain marin, apoi se lasa sa se raceasca putin Se bat ouale cu zahar, pana se obtine o compozitie omogena, apoi se toarna cu grija in amestecul de ciocolata si unt.
Se adauga treptat faina si se amesteca usor. Formele se presara cu cacao sau faina si se umplu 2/3 cu aluat.
Se dau la cuptor pentru 7-10 minute ( in dependenta de cuptor ), la temperatura de 180 de grade C.
Se scot din cuptor si se lasa la racit aproximativ 2 minute.
Cu ajutorul unui cutit se desprind marginile prajiturii de forma. Se serveste alaturi de o cupa de inghetata si fructe de padure acrisoare.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.