Intr-un blender adauga capsunele si paseaza-le pana obtii o spuma. Incorporeaza apoi zaharul vanilinat si laptele, si continua sa amesteci pana obtii o compozitie fina, omogena. Adauga miere dupa gust, iar la final cuburile de gheata.
Continua sa mixezi pana cand cuburile se sfarama foarte bine.
Cum se serveste cocktailul non-alcoolic de capsune
Adauga cocktailul non-alcoolic de capsuni in pahare. Decoreaza paharele cu capsuni intregi si/sau umbrele pentru cocktail.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.