Blat : 8 albusuri 200 g zahar 2 lg faina 1 plic praf de copt 50 g mac 150 g nuca cocos Foaie dobos: 2 oua 4 lg zahar 2 lg apa 4 lg faina Crema: 8 galbenusuri 300 g zahar 2 lg ness 150 ml lapte 300 g unt Glazura: ciocolata rasa mod de preparare Intai de toate icnepem lucrul la blatul. Pentru asta mixam albusurile spuma tare apoi adaugam zaharul, macul, cocosul si faina amestecata cu praful de copt si punem in tava (22*32) unsa cu ulei si tapetata cu hartie cerata
Trecem apoi la foaia de dobos: Batem albusurile spuma, punem zaharul, apa, galbenusurile si la sfarsit faina; se pune in aceeasi tava tapetata cu alta hartie pentru copt
Pentru crema: mixam galbenusurile cu zaharul si ness-ul topit in 1 lg apa fierbinte, apoi adaugam laptele si amestecam pe aburi pana se ingroasa (cam 30 minute); lasam crema sa se raceasca si o incorporam lingura cu lingura in untul frecat spuma
Se taie dreptunghiuri dupa ce a stat un timp la rece.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.