Ingrediente blat un blat simplu de cacao -6 oua,5 linguri faina,3 linguri ulei,6 linguri zahar,2 linguri pline cacao ,esenta rom
Se separa albusurile de galbenusuri se mixeaza galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar pana devine o spuma albicioasa,separat se bat albusurile spuma cu un praf de sare,se adauga apoi zaharul ramas,se adauga galbenusurile uleiul esenta de rom si faine amestecand lejer de jos in
sus.Se coace la foc moderat in tava mare de la cuptor.
Crema este crema de frisca 250 ml frisca lichida,3linguri miere, 6 gr gelatina ,esenta vanilie
Se pune gelatina la dizolvat in putina apa rece,dupa 10 minute se pune in microunde sau pe aburi sa se inmoaie,separat se bate frisca,se adauga apoi mierea
Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie alimentarase tapeteaza cu blat tava,trebuie sa reusim sa taiem din blat o parte pentru capac,se pune jumatate de crema ,se infing capsunile in crema si apoi se pune cealalta jumatate de crema ,se pune un capac din blat,se da la rece.