Ingrediente pentru aluat 750 g gris fin 250 g faina 450 g unt 20 g drojdie uscata 150 ml lapte Ingrediente pentru umplutura 250 g fistic nesarat 5 linguri zahar 5 linguri sirop de zahar 30 g unt topit Mod de preparare:
Cu o seara inainte se amesteca grisul, faina si untul topit. Se lasa la rece. A doua zi, jumatate din cantitatea de fistic se marunteste, se adauga zahar, sirop si unt topit peste tot fisticul, si cel tocat, si cel intreg. Drojdia se desface in lapte si apoi se toarna in amestecul cu faina. Se amesteca bine pentru a obtine un aluat din care se rup mici bile nu mai mari de o nuca. Se intinde bucatica de aluat in palma, se pune umplutura, se inchid marginile si se pun in forma speciala de fursecuri. Pe masura ce se formeaza, se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se coc 10 minute. Se procedeaza la fel si pentru celelalte fursecuri.
Maamoul
Maamoul
Maamoul
Maamoul
Maamoul
Maamoul
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.