Coaja de pepene se se toaca cuburi de 1-2 cm, se amesteca cu zaharul, apoi se pune la fiert cu o cana de apa. Se fierbe la foc mic timp de 40-50 minute, amestecand din cand in cand si avand grija sa nu se prinda de fund. Cand dulceata este fiarta se stoarce zeama de la o lamiae si se mai lasa 5 minute la fiert. Se ia de pe foc si se toarna in borcane sterile.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.