Pentru stratul 1 şi 3 6 ouă 2 plicuri zahăr vanilat 12 linguri zahăr pudră 4 linguri cu vârf de cacao 100 ml apă rece 2 plicuri gelatină fină
Pentru stratul 2 900 ml smântână 12 linguri zahăr pudră 2 plicuri gelatină fină 100 ml apă rece 400 g piersici (sau alte fructe feliate)
Mod de preparare
Pentru stratul 1, mixezi 1-2 minute trei ouă cu şase linguri de zahăr pudră şi un plic de zahăr vanilat. Adaugi două linguri de cacao şi mixezi până când cacaua este încorporată bine şi nu rămân cocoloaşe. Înmoi un plic de gelatină în 50 ml de apă, după care o topeşti pe foc, dar fără să o dai în clocot, şi o torni peste amestecul de cacao. Mixezi câteva secunde şi torni compoziţia într-o formă rotundă (sau de cozonac, de chec) îmbrăcată cu folie de plastic. Laşi la rece până se încheagă bine. Pentru stratul 2, amesteci smântâna cu zahărul pudră şi adaugi gelatina înmuiată în apă şi topită. Pui piersicile curăţate de coajă şi tăiate cuburi (poţi folosi şi alte fructe de sezon) şi amesteci bine. Torni compoziţia peste blatul de cacao şi dai la rece până se încheagă.
Pentru stratul 3, procedezi la fel ca la stratul 1, folosind restul ingredientelor. Compoziţia o torni peste stratul 2 şi dai la rece pentru câteva ore înainte să o serveşti.
tort-aroma-verii-580x400
tort-aroma-verii-580x400
tort-aroma-verii-580x400
tort-aroma-verii-580x400
tort-aroma-verii-580x400
tort-aroma-verii-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.