100 g margarină Rama Maestro 72% grăsime, 2 linguri zahăr, 1 ou, 2 linguri cu vârf faină (aprox 100 g), 1 lingură cu vârf cacao (aprox 20 g), un vârf de linguriţă praf de copt, o lingură lapte, arahide sărate Se amestecă cu mixerul margarina cu zahărul, oul întreg şi laptele, se adaugă apoi cacaoa, făina şi praful de copt şi se amestecă, de acum, cu o spatulă. Se obţine un aluat cremos.
Se pun fursecurile cu şpriţul de ornat într-o tavă cu foaie de copt. Se decorează cu arahide sărate.
Se dă tava la cuptor, la foc mic, maxim 10 minute. Fursecurile se coc foarte repede, aşa că verificaţi-le şi nu le lăsaţi prea mult, să nu se usuce.
656x440_15075508412d5a8295
656x440_15075508412d5a8295
656x440_15075508412d5a8295
656x440_15075508412d5a8295
656x440_15075508412d5a8295
656x440_15075508412d5a8295
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.