200 g biscuiti obisnuiti • 50 g margarina • 50 g nuci macinate • 100 g rahat • esenta de rom • 3 linguri cacao • 50 g zahar • 200-250 ml apa
Mod preparare Pasul 1
• Intr-o tigaie se caramelizeaza zaharul, se adauga margarina si se amesteca. • Se adauga apa, cacao, esenta de rom. • Sosul se lasa pe foc pana se topeste tot zaharul. • Intr-un bol se pun biscuitii rupti in bucati mai mari, rahatul taiat in bucati mici si nucile macinate. • Peste ele se toarna sosul cu cacao si se amesteca bine. Daca nu s-a legat compozitia, se mai adauga nuci macinate sau biscuiti, daca iese prea legata se poate subtia cu sos. • Se tapeteaza cu folie alimentara o tava si se preasara cu o lingura cu biscuiti macinati, apoi se intinde pasta de mozaic din biscuiti si se niveleaza bine. • Deasupra se presara din nou un strat subtire cu biscuiti macinati. • Se acopera tava cu folie alimentara si se lasa la frigider 2-3 ore. • Mozaicul se taie in triunghiuri si se savureaza. Pofta buna!
13265919_607234579452460_6411222859439529411_n
13265919_607234579452460_6411222859439529411_n
13265919_607234579452460_6411222859439529411_n
13265919_607234579452460_6411222859439529411_n
13265919_607234579452460_6411222859439529411_n
13265919_607234579452460_6411222859439529411_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.