▪ 2-3 lingurite de rom sau cateva picaturi de extract In plus:
▪ 300 ml frisca lichida
Mod de preparare:
Blat:
Separa albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile pana se obtine o spuma si bateti galbenusurile separat cu zaharul. Adaugati o lingura de faina cernuta cu praful de copt si cacao in amestecul de galbenus de ou. Adaugati laptele si uleiul. Se amesteca bine pentru a combina ingredientele. In cele din urma, amestecati usor albusurile cu un tel. Se toarna amestecul intr-o tava unsa si fainata (dimensiuni aprox. 20 × 30 cm) sau in care a fost pusa hartie de copt si se introduce intr-un cuptor preincalzit la 180 ° C timp de aproximativ 20 de minute. Lasati blatul la cuptor sa se raceasca.
Crema:
Maruntiti biscuitii sau bagati-i intr-un blender.
Prajim alunele la foc mic, le curatam si le maruntim.
Bateti margarina (sau untul) cu zaharul pana se face spumos. Adaugati biscuitii, alunele, Coca-Cola si romul (sau extractul de rom) si amestecati crema cu un mixer.
Procedura finala:
Intindem crema pe blatul rece, iar frisca o punem peste crema. Inainte de crema, am inmuiat blatul cu putin lapte. Se orneaza cu alune macinate sau cum se doreste.
Screenshot_20221229_194426_Facebook
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.