blat5 oua,4 linguri de faina ,o lingura de amidon de porumb,5 linguri de zahar ,2 linguri de ulei,un praf de sare ,esentya vanilie umpluturaJumatate de borcanel de gem din capsuni ,100 g unt sau margarina decoro lingura de zahar pudra aromat cu vanlie,o lingurita de cacaoa
Mod de preparare se mixeaza albusurile cu un praf de sarea apoi cu zaharul ,pana se intaresc.Galbeniusurile se mixeaza cu uleiul apoi se incorporeaza in albusurile batute tari,se adauga si esenta si faina amestecata cu amidonul alimentar.
Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt,se toarna aluatul si se coace 15-20 min. la foc potrivit.
Se scoate blatul din tava se desprinde de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit se intoarce blatul invers pe hartie si se unge cu gemul de capsuni frecat un pic cu untul sau margarina moale,la temperatura camerei.
Se ruleaza strans ajutaqndu-ne de hartia de copt apoi se decoreaza cu zaharul pudra aromat cu vanilie si cacaoa.
Se da la rece o ora inante de a o felia
Pofta buna!
tn4_dscf0082
tn4_dscf0082
tn4_dscf0082
tn4_dscf0082
tn4_dscf0082
tn4_dscf0082
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.