Ingrediente blat: •4 oua •1/2 cana zahar •1 praf de copt •2 linguri cacao •8 linguri faina Ingrediente crema: •2 plicuri budinca de caramel •6 linguri zahar •800 ml lapte •100 g margarina la temperatura camerei Ingrediente sirop: •1/2 cana apa •4 linguri zahar •esenta de rom (am pus 2 linguri de rom)
Mod de preparare Preparare blat:
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul.
Se adauga galbenusurile si cacaoa, se amesteca bine.
Se adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt.
Se coace 20 de minute la foc mediu spre mic.
Preparare crema:
Budinca se amesteca cu cateva linguri de lapte si zaharul. Restul de lapte se pune la fiert cu margarina si cand incepe sa clocoteasca se adauga budinca, se tine putin pe foc si se amesteca bine pana se ingroasa.
Se da la frigider 1/2 ora.
Preparare sirop:
Se pun ingredientele pe foc si se fierb pana se topeste zaharul.
Blatul se insiropaza cu siropul obtinut si deasupra se pune budinca. Eu am decorat cu nuca de cocos si cu bomboane.:)
Pofta Buna!!!
tn4_dsc03597
tn4_dsc03597
tn4_dsc03597
tn4_dsc03597
tn4_dsc03597
tn4_dsc03597
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.