1 lingură zahăr pudră Cum se prepară budincă italiană de lămâie
Strecori zeama de lămâie și o combini cu zahărul. Ții pe foc până când se topește zahărul. Dacă este prea acră, mai poți adăuga zahăr. Încorporezi amidonul și amesteci până se îngroașă budinca. O torni în forme care trebuie să fie cât mai reci, o lași să ajungă la temperatura camerei, o învelești în folie și o dai la rece peste noapte. Mixezi frișca cu zahărul pudră și decorezi formele de budincă.
budinca-de-lamaie-580x400
budinca-de-lamaie-580x400
budinca-de-lamaie-580x400
budinca-de-lamaie-580x400
budinca-de-lamaie-580x400
budinca-de-lamaie-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.