500 g biscuiti obisnuiti 500 g rahat o cana nuci macinate 2 fiole esenta de rom 100g unt sau margarina 4-5 linguri cacao o cana zahar o cana apa 200 g nuca de cocos visine din visinata sau din compot
Mod preparare Pasul 1
Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se dau prin masina de tocat, la fel si rahatul. Intr-un bol se pun biscuitii, rahatul, margarina, nucile, esenta de rom si peste ele se toarna siropul. Se amesteca bine. Rezulta o pasta groasa. Daca e prea moale mai punem biscuiti, daca e prea legata mai punem sirop. Se ia cate putin din aceasta pasta si se formeaza mici bombite in mijlocul carora punem cate o visina. Le dam apoi prin nuca de cocos.
13254196_610596975782887_8458014388790428275_n
13254196_610596975782887_8458014388790428275_n
13254196_610596975782887_8458014388790428275_n
13254196_610596975782887_8458014388790428275_n
13254196_610596975782887_8458014388790428275_n
13254196_610596975782887_8458014388790428275_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.