IngredientePentru aluat120 g făină 1 praf de copt 1 praf de sare70 g zahăr 1 ou150 ml lapte 5 linguri ulei 1 linguriţă scorţişoară măcinatăPentru decor100 g frişcă jeleu de fructe de forme şi culori diferite
Preparare
1. Amesteci cu mixerul ingredientele pentru aluat până vei obţine o compoziţie omogenă.
2. Torni aluatul în formele de brioşe, unse cu unt şi tapetate cu folie specială pentru copt şi le coci aproximativ 25 de minute, la foc potrivit.
3. Scoţi brioşele din forme, după răcirea completă, le adaugi un strat de frişcă şi le ornezi cu figurine de jeleu colorat întruchipând fluturi exotici (sau alte figuri, după imaginaţia fiecărei mămici).
CLIIMA20140430_0134_1
CLIIMA20140430_0134_1
CLIIMA20140430_0134_1
CLIIMA20140430_0134_1
CLIIMA20140430_0134_1
CLIIMA20140430_0134_1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.