6 piersici / nectarine 5 oua 250 gr zahar granulat 250 ml ulei de gatit 175 gr iaurt 1 lingura zeama de lamaie 250 gr faina de grau 15 gr praf de copt 2 linguri cacao pudra 2 linguri de zahar pudra
Mod de preparare:
1. Taie fructele in cubulete mici. 2. Separa ouale si bate spuma albusurile cu putin zahar granulat. 3. Adauga treptat galbenusurile. Omogenizeaza cu mixerul, la viteza mica. 4. Incorporeaza apoi uleiul, iaurtul si zeama de lamaie. Omogenizeaza. 5. Trece faina prin sita si amestec-o cu praful de copt. 6. Pune apoi faina in mixul cu oua. Omogenizeaza cu o lingura. 7. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. 8. Pune in tava trei sferturi din compozitia pregatita anterior. 9. Restul amesteca-l cu cacaoa. 10. Toarna-l si pe acesta in tava, dar fara sa amesteci, apoi pune cubuletele de fruct. 11. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. E gata cand trece testul cu scobitoarea. Serveste cu zahar pudra.
13782278_1013601938735751_9039495118012131988_n
13782278_1013601938735751_9039495118012131988_n
13782278_1013601938735751_9039495118012131988_n
13782278_1013601938735751_9039495118012131988_n
13782278_1013601938735751_9039495118012131988_n
13782278_1013601938735751_9039495118012131988_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.