400 g frisca lichida 400 ml lapte 20g gelatina 60 ml apa 2 lingurite zahar vanilat 50 g zahar praf/ optional 2 conserve x 420g compot cu fructe tropicale de la SunFood
Mod de preparare Pentru inceput punem gelatina intr-un bol, adaugam apa si o lasam la hidratat.
Intr-o cratita punem laptele, frisca lichida, zaharul vanilat si optional daca frisca nu este indulcita, adaugati zaharul praf. Incalzim compozitia, amestecand usor, pana ajunge la punctul de fierbere (nu trebue sa de-a in clocot 8-O ), apoi luam de pe foc. Lasam cam 5 minute la racorit dupa care adaugam gelatina si amestecam pana aceasta se dizolva complet.
Turnam compozitia in forme inclinate, pe care le-am asezat pe tavi , le acoperim cu folie sau capace in cazul borcanelor si le dam la frigider pentru 2h.
Intre timp, luam doua conserve cu fructe tropicale de la SunFood , golim compozitia intr-o strecuratoare, apoi punem fructele in blender, adaugam 100ml sirop, (lichid de la fructe) si blenduim bine, pana optinem piure-ul de fructe :-P.
Dupa ce timpul s-a scurs si pana cota s-a intarit, scoatem recipientele din frigider si complectam pana la umplere cu pireul de fructe tropicale.
Pofta buna !
tn4_img_1203
tn4_img_1203
tn4_img_1203
tn4_img_1203
tn4_img_1203
tn4_img_1203
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.