300 gr biscuiti digestivi 100 g unt topit 4 linguri zahar 1 kg branza ricotta 6 oua 250 g zahar coaja de la o portocala 1 lingurita esenta de portocale 400 g frisca lichida
Pt jeleul de portocale 400 gr suc de portocale 1 plic gelatina 2 linguri zahar
Se pun biscuitii intr-o punga si se zdobesc cu sucitorul sau se zdobesc in blender/choper. Biscuitii se amesteca cu 4 linguri de zahar Si cu untul topit . se intinde intr-o tava rotunda cu fundul detasabil de 28 cm si se niveleaza cu fundul unui pahar. Intr-un vas inalt se pun ricotta 250 gr zahar, coaja de portocala, esenta, frisca lichida si ouale. se amesteca cu mixerul pana se omogenizeaza si se toarna in tava peste blatul de biscuiti. Sa nu va speriati daca compozitia va parea foarte lichida, asa trebuie sa fie. Se da la cuptorul preincins la 160 grade timp de 50 de minute. Se opreste apoi cuptorul si se lasa prajitura sa se raceasca timp de o ora. Nu va speriati daca s-a crapat sau are neregularitati, defectele vor fi ascunse cu jeleul de portocale. Pt jeleul de portocale se amesteca sucul de portocale cu zaharul si se pune pe foc pana incepe sa fiarba, gelatina inmuiata in apa se amesteca cu sucul de portocale fiert si racit cat sa nu fie prea fierbinte pentru gelatina. Amestecul rezultat se toarna peste cheese cake care s-a racit si este inca in tava.. Cand s-a racit complet o poti pune la frigider peste noapte.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.