160 g zahar [ 50 g pt bilute, 60 g pt blat si 50 g pt glazura ] 6 oua [ 4 oua pt blat si 2 galbenusuri pt bilute ] 5 linguri amidon alimentar [ 3 linguri pt bilute si 2 linguri pt blat ] 150 g ciocolata neagra / amaruie [ 50 g pt blat si 100 g pt glazura ] 2 linguri faina alba 250 g branza de vaci 50 g nuca de cocos un varf de lingurita praf de copt 1 sticluta esenta de vanilie 3 linguri cacao 120 ml lapte 25 g unt sare
Se amesteca 250g de branza, 50g cocos, 50g zahar, 2 galbenusuri, 3 linguri fara varf de amidon. Formati bilute din aceasta compozitie si le aranjati intr-o tava asternuta cu hartie de copt si aceasta unsa cu putin unt. Tava trebuie sa fie de 26-28 cm diametru. Apoi amestecati ingredientele uscate pt blat : 2 linguri faina, 2 linguri amidon, 3 linguri cacao, un praf de sare, un varf de cutit de praf de copt. Apoi mixati 4 oua cu 60 g de zahar. Adaugati 50 g de ciocolata topita pe aburi sau la microunde, la fel si esenta de vanilie. Mixati bine. Acum combinati compozitia de mai sus cu ingredientele uscate amestecate mai inainte. Acesta va fi blatul prajiturii. Turnati aceasta compozitie peste bilutele de branza, daca nu reusiti sa le acoperiti perfect luati o lingurita si turnati cate putin aluat pe fiecare bila de branza. Sa fie acoperite toate cu aluat. Dati tava la cuptor, la 180 grade pentru 30-35 de minute. Intr-un castron / ibric se pun laptele, 50 g de zahar si 25 g unt. Amestecati si cand incepe sa fiarba lasati cateva minute sa fiarba incet. Adaugati ciocolata rupta bucatele, amestecati bine cu telul ca sa se dizolve complet ciocolata si compozitia devine cremoasa si uniforma. Turnati glazura fierbinte peste prajitura calda, lasati sa se raceasca complet prajitura si apoi taiati.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.