Pentru aluat 375 g făină 125 g zahăr pudră 250 g unt 2 gălbenușuri sare coajă de lămâie 1 vârf cuțit bicarbonat
Pentru umplutură marmeladă 100 g nucă măcinată zahăr pudră, pentru decor
Mod de preparare
Cerni făina pe o planșetă și faci loc în mijloc pentru zahăr, unt moale, gălbenușuri, sare, coajă de lămâie și bicarbonat. Frămânți bine aluatul și-l împarți în trei bucăți. Din fiecare parte, întinzi o foaie potrivită ca grosime, de formă rotundă, pe care o tai în 8 bucăți.
Amesteci marmeladă după gust cu nucă, pui umplutura pe partea exterioară a fiecărei bucăți și rulezi din afară spre interior. Le așezi într-o tavă tapetată. Le dai la cuptor până se rumenesc. După coacere, dai cornulețele prin zahăr pudră, cât sunt calde.
cornulete-cu-marmelada-580x400
cornulete-cu-marmelada-580x400
cornulete-cu-marmelada-580x400
cornulete-cu-marmelada-580x400
cornulete-cu-marmelada-580x400
cornulete-cu-marmelada-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.