200 g cacao 400 g zahar 1 pahar lapte 2 pachete unt 3 pahare faina 3 oua 2 plicuri praf de copt
Suplimentar
2 linguri crema de ciocolata (Nutella, Finetti) frunze decorative din zahar glazura lamaie
Cum se prepara prajitura dovleac de ciocolata
Pune pe foc mic intr-o cratita zaharul cu cacao, lapte si unt, amestecand continuu pana se topeste untul. Se lasa compozitia sa fiarba 3-4 minute sa clocoteasca, apoi se ia de pe foc. Lasa totul la racit, apoi incorporeaza galbenusurile unul cate unul, faina, praful e copt si albusurile batute spuma.
Se imparte aceasta compozitie in doua recipiente identice, apoi se coace aluatul pe rand intr-o tava speciala de guguluf. Se lasa prajitura la copt, la 180 de grade, circa 25 de minute.
Cei doi gugulufi rezultati se aseaza unul peste altul, astfel incat bazele sa li se suprapuna. Intre cele doua prajituri se pune un strat subtire de crema de ciocolata, ca sa se lipeasca prajitura mai bine.
Se decoreaza prajitura cu frunzulite din pasta de zahar si putina glazura de lamaie.
652x450_097599-prajitura-dovleac-de-ciocolata
652x450_097599-prajitura-dovleac-de-ciocolata
652x450_097599-prajitura-dovleac-de-ciocolata
652x450_097599-prajitura-dovleac-de-ciocolata
652x450_097599-prajitura-dovleac-de-ciocolata
652x450_097599-prajitura-dovleac-de-ciocolata
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.