500 g rahat, 500 g biscuiți, 1 cană apă, 100 g zahăr, 100 g margarină, 3 linguri cacao, 1-2 lingurițe esență rom, 1 cană nucă tocată.
Preparare:
Etapa 1: Se pune apa cu zahărul într-o cratiță pe foc. Se adaugă rahatul tăiat bucățele și amestecăm încontinuu să nu se lipească. Când începe sosul să se îngroașe, se stinge focul și se adaugă margarina. Se amestecă bine până se topește toată margarina. Adăugăm nuca tocată mărunt, biscuiții mărunțiți, cacao și esența de rom. Amestecăm până la omogenizare. Se lasă să se răcească după care se pune compoziția în două folii, se strâng bine și se dau la rece până a doua zi. Poftă bună!
39825_1L
39825_1L
39825_1L
39825_1L
39825_1L
39825_1L
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.