Pentru blatul de biscuiti: 1 kg biscuiti de post 200 g ciocolata de post 150 g zahar un pachet margarina(250 g) 50 g cacao 400 ml lapte de soia sau apa esenta de rom Pentru crema: 1 plic Creme Ole de vanilie 300 ml frisca vegetala 100 ml lapte de soia sau apa Pentru glazura: 100 g ciocolata de post 50 g Margarina 50 ml frisca vegetala
Blat: Biscuitii ii rupem in bucati mici. Topim ciocolata impreuna cu margarina la foc mic. Cacaoa o amestecam cu zaharul, apoi turnam laptele rece peste ea si amestecam cu telul. Compozitia obtinuta o turnam peste ciocolata topita si dam 2-3 clocote. Omogenizam si o luam de pe foc. Cand s-a racorit adaugam esenta de rom. Sosul astfel obtinut il punem peste biscuiti si amestecam bine. Mai lasam cateva minute pana compozitia se imbiba. Asezam biscuitii intr-o forma rotunda in care am pus folie alimentara sau o punga de plastic. Nivelam, strangem folia si apasam bine .Lasam la rece 2-3 ore dupa care rasturnam pe un platou. Crema: Punem intr-un vas frisca, laptele si praful de budinca. mixam pana crema se intareste. Punem crema peste blatul de biscuiti, nivelam si dam la frigider pana pregatim glazura. Glazura: Intr-o craticioara punem frisca, margarina si ciocolata rupta bucatele.O lasam la foc mic si cand ajunge la punctul de fierbere dam deoparte si omogenizam.Cand se raceste o turnam peste tort.
14517364_10154659929240407_1493217735189807005_n
14590288_10154659929250407_3068848929431918790_n
14517364_10154659929240407_1493217735189807005_n
14590288_10154659929250407_3068848929431918790_n
14517364_10154659929240407_1493217735189807005_n
14590288_10154659929250407_3068848929431918790_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.