2 oua 350 ml lapte 100 g faina esenta de vanilie praf de cop
Pentru ornat:
100 ml frisca 300 g inghetata 100 g Finetti/Nutella 50 g alune prajite macinate
Mod de preparare:
Ingredientele pentru clatite se amesteca, pana rezulta un aluat cu consistenta smantanii. Clatitele se fac cat mai subtiri, prajite in putin ulei. Cand inca sunt calde, clatitele se ruleaza, neumplute, si se taie rondele, care se aseaza pe o farfurie sub forma de floricica. In centru se pune Finetti/Nutella (tinut langa aragaz cat timp se prajesc clatitele, pentru a fi cat mai moale), iar pe marginile farfuriei se orneaza cu frisca (peste care se aseaza cateva capsuni pentru decor) si inghetata. In mijloc se presara alunele.
s240x240_clatite_siciliene
s240x240_clatite_siciliene
s240x240_clatite_siciliene
s240x240_clatite_siciliene
s240x240_clatite_siciliene
s240x240_clatite_siciliene
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.