Prajitura fara coacere cu biscuiti si crema de branza
Ingrediente 200-300 gr biscuiti, avem nevoie de suficienti biscuiti pentru a acoperi de doua ori suprafata unei tavi cu dimensiunile de 20x35 cm 500 gr crema de branza 6 linguri zahar pudra 200 gr frisca lichida 1 lingura smantana 3 plicuri zahar vanilinat 250 gr duceata de care doriti, eu am folosit de capsune 10 gr gelatina granule Glazura 100 gr ciocolata 100 gr zahar 100 ml apa
Decor fulgi de nuca de cocos sau bombonele colorate, ciocolata rasa Preparare
punem gelatina la hidratat in apa doar sa o acopere crema de branza se mixeaza bine cu zaharul pudra si cel vanilinat, cu smantana, apoi dulceata, la final frisca spumata bine gelatina se topeste la microunde pt 10-15 sec apoi se incorporeaza usor in crema de mai sus o tava cu dimensiunile 20x35 cm se imbraca in folie de aluminiu, se aseaza un strat de biscuiti pe toata suprafata tavii, se toarma crema, se niveleaza si inca un strat de biscuiti se pune la frigider pana pregatim glazura
Glazura se pregateste astfel: apa se pune la fiert impreuna cu zaharul pentru 10 min, cat sa se topeasca zaharul, iar siropul rezultat sa se lege putin, oprim focul si punem ciocolata, cand aceasta s-a topit si compozitia este omogena o mai lasam putin sa se tempereze si o turnam peste prajitura
Prajitura se tine la frigider pana cand crema se intareste, iar biscuitii se inmoaie.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.