4 cani lapte 4 linguri zahar Vanilie 1 cana gris Unt cat o nuca Putina sare 3-4 linguri de zahar pt glazura
Mod de preparare
Puneti laptele la fiert cu zahar si vanilie. Cand lapte clocoteste, turnati incetul cu incetul, sa cada in ploaie, o cana nu prea plina de gris, amestecand mereu ca sa nu se faca cocoloase. Cand grisul incepe sa fiarba din nou, adaugati o bucatica de unt cat o nuca si un praf de sare. Lasati sa fiarba incet, amestecand, aprox 15 minute, pana cand grisul a absorbit tot laptele. Tineti seama ca prin racire compozitia se intareste. Udati un castron cu apa (sau mai multe daca sunt mici) , turnati grisul si lasati sa se racesca. Separat, intr-o tigaie mica, ardeti 3 linguri de zahar. Cum s-a topit, fara sa se innegreasca mult, turnati cateva linguri de apa deasupra si lasati sa fiarba putin pana se formeaza un sirop. Turnati-l peste gris, lasati la frigider macar 2 ore si serviti.
media_141292983298847000
media_141292983298847000
media_141292983298847000
media_141292983298847000
media_141292983298847000
media_141292983298847000
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.