Dacă vrei să îți impresionezi musafirii cu un desert gustos dar extrem de ușor de făcut, atunci încearcă această rețetă de cheesecake! Cu sigurnață nu vei da greș!
Ingrediente
pentru blat:
- o cană și jumătate biscuiți măcinați - o treime de ceașcă de zahăr brun pudră - o jumătate de linguriță de scorțișoară - o treime de pachet de unt topit
pentru cremă:
- două lingurițe de zeamă de lămâie - două pachete cremă de brânză - o cutie frișcă lichidă - o treime de ceașcă de zahăr
topping:
- gem după preferințe (cireșe, vișine, căpșuni etc.)
Mod de preparare
Se amestecă ingredientele pentru blat și se așează pe fundul unei tăvi de tort, presând. Totul se lasă la frigider. Între timp se prepară crema.
Amestecați crema de brânză cu zeama de lămâie și apoi adăugați frișca lichidă. Mixați până se întărește. Adăugați zahărul și amestecați cu mixerul.
Puneți conținutul peste blat și apoi adăugați gem după preferințe. Lăsați la frigider peste noapte.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.