- 1 litru lapte - 200 ml gris - 200 ml zahar - 2 galbenusuri de ou - un varf de cutit de sare - 30 buc piscoturi - 125 g unt - 100 ml frisca - 100 g ciocolata - 1 lingura cacao
Mod preparare Pasul 1
Intr-un vas se amesteca lapte, gris, zahar, galbenusuri de ou si sare. Se pune vasul pe foc, se fierbe la foc mic amestecand in continuu pana ce devine crema si se lasa la racit, amestecand din cand in cand. Se bate spuma untul cu ajutorul unui mixer si se amesteca cu crema care s-a racit. Se bate spuma frisca si se razaleste in ea jumatate din cantitatea de ciocolata. Pasul 2
Piscoturile se inmoaie un pic in lapte si se aseaza intr-o tava de 20x30 cm. In primul strat 15 buc si se pune deasupra lor jumatate din cantitatea de crema si jumatate din cantitatea de frisca, se aseaza al doilea strat de piscoturi si se repeta operatiunea. Deasupra se presara cacao si se razaleste ciocolata ramasa. Se aseaza pentru cateva ore in frigider dupa care se poate servi. Este delicioasa si se pregateste foarte repede. Pofta buna!
13407317_620842684758316_4411955066204008907_n
13407317_620842684758316_4411955066204008907_n
13407317_620842684758316_4411955066204008907_n
13407317_620842684758316_4411955066204008907_n
13407317_620842684758316_4411955066204008907_n
13407317_620842684758316_4411955066204008907_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.